عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : یک شنبه 15 آذر 1394
بازدید : 104
نویسنده : amin

در ساخت انواع پنجره یو پی وی سی استانداردهایی وجود دارد که در هنگام تولید باید رعایت شود تا مصرف کننده بتواند از مزایای این درب و پنجره دو جداره و شیشه دو جداره به نحو احسن استفاده کند. این موارد شامل گزینه های زیر می باشد:

✔ پروفیل

✔ یراق آلات پنجره دو جداره

✔ شیشه دو جداره

✔ کیفیت ساخت

✔ نصب یا تعویض پنجره دو جداره

 

1- پروفیل پنجره یو پی وی سی:

از لحاظ کیفی و همچنین از لحاظ قیمت، مهترین نقش در ساخت یک پنجره یو پی وی سی را پروفیل ایفا میکند. هر چقدر یک پروفیل با کیفیت و مرغوب باشد مشکلات آتی پنجره دو جداره هم کمتر میشود.

شاید یک پنجره با پروفیل نامرغوب یا مرغوب از لحاظ شکل ظاهری برای مصرف کننده عام قابل تشخیص نباشد، اما مشکلاتی که در آینده گریبان گیر مصرف کنندگان میشود، حتی باعث بیزاری آنان  

از پنجره یو پی وی سی میشود. مشکلاتی از قبیل تغییر رنگ (زرد یا قهوه ای) پروفیل، شکستگی پروفیل و یا حتی تغییر شکل و افتادگی پنجره دو جداره از حالت عادی .

پروفیلهای نامرغوبی که از چین و بعضا از کشور ترکیه وارد میشود متاسفانه قیمت کمتری در بازار دارند اما در آینده مشکلات زیادی برای مصرف کننده ایجاد میکنند.

2- یراق آلات پنجره یو پی وی سی:

یراق آلات پر مصرف در صنعت درب و پنجره یو پی وی سی شامل تک حالته، دو حاته، کشویی و فولکس واگنی می باشد. اگر یراقی می خواهید که هم از لحاظ کیفی، قیمت و همچنین کارایی در بالاترین سطح باشد، ما یراق دو حالته را به شما پیشنهاد میکنیم. در حال حاضر استفاده از یراق پنجره دو جداره  تک حالته، در دنیا دیگر مرسوم نمیباشد و بیشتر از یراق دو حالته استفاده میکنند.

3- شیشه دو جداره پنجره یو پی وی سی:

با توجه به اینکه شیشه دو جداره یک عامل مهم در عایق بندی صدا می باشد بنابراین استاندارد بودن شیشه دو جداره از اهمیت بالایی برخوردار میباشد.

مشخصات یک شیشه دو جداره استاتدارد:

گاز آرگون ابتدا به این دلیل که بهبود دهنده عایق صوتی و حرارتی است دوم اینکه در شیشه رنگی یا رفلکس گاز آرگون اجازه اثر گذاری اکسیژن بر کیفیت رفلکس شیشه را نمیدهد

تزریق سلییکاژن با دستگاهای مخصوص . نصب اسپیسر با بوتیل در شیشه های دو جداره عدم استفاده از اسپیسر بوتیل دار باعث عدم درز گیری اولیه و تخلیه هوا همزمان با تزریق گاز آرگون شده

وعملا تزریق گاز را بی فایده میکند.مرحله بعد به شستشوی خوب شیشه ها بستگی دارد چرا که در طول ساخت شیشه دو جداره گردوغبار و آلاینده های موجود در کارگاه بر روی شیشه نشسته و تنها بعد

از نصب پنجره دو جداره و اقامت ساکنین ایرادهای ساخت شیشه دو جداره مشخص میشود.

اکنون در ایران در اکثر کارخانه های صنعتی ساخت شیشه دو جداره برای پنجره دو جداره یو پی وی سی این موارد رعایت میشود، اما متاسفانه در بیشتر کارگاه هایی ساخت شیشه دو جداره به صورت دستی انجام می پذیرد، این موارد رعایت نمی شود. در هنگام خرید شیشه دو جداره، حتما از صنعتی بودن آن، اطمینان حاصل فرمایید.

4- کیفیت تولید و ساخت پنجره یو پی وی سی:

یک پنجره خوب و استاندارد علاوه بر داشتن فاکتور های ذکر شده از لحاظ مواد اولیه و متریال باید در ساخت آن هم تمام نکات ریز و مهم رعایت شود.

مجموعه ای اگر یک پروفیل فوق العاده با کیفیت و خوب به اضافه بهترین یراق آلات و شیشه هم استفاده کند اما نتواند مونتاژ و تولید با کیفیت داشته باشد نمیتواند یک پنجره دو جداره استاندارد و مرغوب

تحویل مصرف کننده دهد.بنابراین داشتن نیروی مجرب و باتجربه  و همچنین ماشین آلات ساخت درب و پنجره دو جداره در این صنعت حرف اول را میزند.

5- نصب پنجره یو پی وی سی:

در واقع نصب یک پایان خوب برای یک پنجره دو جداره استاندارد میباشد. نکته قابل توجه در نصب استفاده از ملزومات استاندارد در نصب میباشد.



:: برچسب‌ها: پنجره UPVc ,
تاریخ : شنبه 7 آذر 1394
بازدید : 104
نویسنده : amin

بنابر اعلام روابط عمومی شرکت یراق گستر پرشین، اخیراٌ در پروژه‌های شهرک‌سازی و ساختمان‌های مرتفع به دستور شهرداری و به دلیل مشرف بودن پنجره‌های آپارتمان‌ها به یکدیگر سازندگان ملزم به ساخت پنجره بالاتر از ارتفاع 170 سانتیمتر هستند که به طور طبیعی قرار گرفتن پنجره بالاتر از 170 سانتیمتر مستلزم این است که دستگیره پنجره در ارتفاع حداقل 220 سانتیمتری قرار بگیرد و این مساله باعث شده دسترسی به دستگیره پنجره بسیار مشکل بوده و به سختی امکان باز شدن آن وجود دارد.

به منظور دسترسی آسان به دستگیره پنجره و بازکردن آن درصدد برآمدیم تا سیستم Easy Touch را جهت آسایش هموطنان عزیز ابداع نماییم. در این سیستم به دلیل قرار گرفتن دستگیره در قسمت عرض پایین پنجره، این امکان برای افراد عادی و حتی کوتاه‌قد فراهم می‌شود که به راحتی از پنجره استفاده کنند. همچنین این سیستم جدید برای افراد معلول که در حالت عادی امکان دسترسی به دستگیره را ندارند، در نظر گرفته شده تا از این پس مشکل استفاده از پنجره را نداشته باشند.
به گفته مهندس عابدینی، مدیر فنی شرکت یراق‌گستر پرشین قابلیت باز شدن این سیستم به صورت دو حالته بوده و از چندین یراق ترکیبی در آن استفاده شده و از لحاظ قیمتی برای مصرف کننده کاملا مقرون به صرفه است و این سیستم از عرض 60cm تا 120cm و ارتفاع 60cm تا 240cm قابل اجرا خواهد بود.

گفتنی است یراق دو حالته Easy Touch برای اولین بار در ایران توسط آقای مهندس عابدینی مدیر فنی شرکت یراق‌گستر‌پرشین اختراع شده و در هیچ کدام از شرکت‌های تولید‌کننده یراق‌آلات دنیا موجود نبوده و تنها توسط شرکت یراق‌گستر پرشین توزیع می‌گردد که قابلیت منطبق بودن با کلیه پروفیل‌های یوپی‌وی‌سی دنیا را دارا می‌باشد.



:: برچسب‌ها: پنجره UPVc ,
تاریخ : چهار شنبه 4 آذر 1394
بازدید : 94
نویسنده : amin

مراحل ساخت درب و پنجره های دوجداره UPVC با یکدیگر یکسان بوده و روند مشخصی را برای تولید طی میکند که به شرح زیر می باشد.
۱– طراحی پروژه با نرم افزار مخصوص
۲ – برش پروفیلها بر اساس اندازه ها
۳ – ایجاد محفظه های تخلیه آب
۴ – ایجاد سوراخهای دستگیره ها و لولاها
۵ – قراردادن گالوانیزه و پیچ کردن آنها
۶ – جوش دادن پروفیلها
۷ – تمیز کردن گوشه ها
۸ – در صورت لزوم ، برش و نصب مولیونها
۹ – نصب درزگیرهای لاستیکی
۱۰ – نصب یراق آلات
۱۱ – برش و نصب زهوارهای شیشه
۱۲ – تست عملیاتی پنجره
۱۳ – تست نهایی و تحویل پنجره

 


:: برچسب‌ها: پنجره UPVc ,
تاریخ : سه شنبه 3 آذر 1394
بازدید : 109
نویسنده : amin

امروزه با توجه به بالا رفتن میزان مصرف انرژی در ساختمان ها، نقش عایق کاری را باید جدی بگیرید. بر اساس مقررات ملی ساختمان، تمامی ساختانهایی که ساخته می شوند باید به اندازه کافی عایق کاری شوند و میزان عایق مورد نیاز در همین مقررات تعیین شده است.

عایق کاری نقش بسیار مهمی در گرم نگه داشتن ساختمان در فصل زمستان و خنک نگه داشتن آن در فصل تابستان دارد. به کمک عایق کاری می توان یک خانه را در زمستان تا 5 درجه گرمتر و در تابستان 10 درجه خنک تر نگه داشت.

بطور کلی ذو نوع عایق کاری وجود دارد:

  • عایق هایی که باعث بازتابیدن حرارت می شوند. پشت این عایق ها باید حدود 2 سانتیمتر فاصله هوایی تعبیه شود.
  • عایق هایی که باعث کاهش هدایت حرارت می شوند. در ساختار اینگونه عایق ها حبابهای هوا وجود دارند.

مهم ترین فاکتور در انتخاب عایق ها، میزان مقاومت حرارتی آن ها است. به هر میزان مقاومت بالاتر باشد، عایق حرارت را کمتر از خود عبور می دهد و در نتیجه باعث صرفه جویی در مصرف انرژی می شود. بنابراین به جای ضخامت عایق ها باید مقاومت حراتی آن ها با هم مقایسه شوند. عایق های گوناگون با مقاومت های حرارتی برابر، از نظر میزان صرفه جویی در انرژی همانند هستند و تنها اختلاف آنها در قیمت و محل کاربرد است.

نکته بعدی در عایق بندی ساختمان ها محل عایق بندی است و دانستن اینکه چه جاهایی باید عایق کاری شوند.

قسمت هایی از ساختمان که باید عایق کاری شوند عبارتند از:

  • سقف ها: عایق کاری سقف ساختمان مصرف انرژی جهت گرمایش و سرمایش ساختمان را 35% تا 45% کاهش می دهد.
  • لوله های آبگرم: برای عایق کاری لوله های آبگرم می توان از عایقهایی که به طور ویژه برای لوله ها ساخته شده و به راحتی قابل نصب هستند و یا عایق های پتویی استفاده کرد.
  • کف: مصرف انرژی در زمستان را تا 5% کاهش می دهد.
  • دیوارهای خارجی: عایق کاری دیوارهای خارجی مصرف انرژی جهت گرمایش و سرمایش ساختمان را حدود 15% کاهش می دهد.

 



:: برچسب‌ها: پنجره UPVc ,
تاریخ : یک شنبه 1 آذر 1394
بازدید : 119
نویسنده : amin

سرمایه‌گذاری و توسعه خطوط تولید پنجره برای افزایش ظرفیت تولید یا بهبود کیفیت شامل دو بخش اصلی است: 

1- توسعه فضای کارگاهی تولید متناسب با ماشین‌آلات

بدیهی است هر گونه توسعه ظرفیت ماشین‌آلات بدون مد نظر قرار دادن فضای متناسب کارگاهی تغییر چندانی در ظرفیت و بهره‌‍وری تولید نمی‌تواند ایجاد کند.تناسب فضای کارگاهی با ظرفیت تولید و نوع ماشین‌آلات از اهمیت زیادی برخوردار است. 

2- خرید ماشین‌آلات پیشرفته‌

یک کارگاه تولیدی می‌تواند با حفظ ماشین‌آلات موجود و افزودن چند دستگاه جدید ظرفیت تولید را افزایش دهد. این افزایش ظرفیت باید متناسب با ظرفیت فروش بازار ارزیابی شود.

جهت افزایش ظرفیت تولید یا بهبود کیفیت نیز میتوان به پیاده‌سازی و استفاده از سیستم‌ها یا ماشین‌آلات اتوماسیون اشاره کرد. معمولا اتوماسیون در دو بخش جداگانه یا تواما باعث افزایش بهره‌وری تولید می‌شود. بخش اول کاهش یا حذف خطاهای نیروی انسانی یا افزایش سرعت تولید. روش و سیستم‌های اجرا بسته به نوع خط (تک، دو یا چهار سر)، حجم سرمایه‌گذاری و میزان افزایش ظرفیت تولید قابل بحث می‌باشد. اتوماسیون گاهی شامل خرید یا پیاده‌سازی سیستم‌های مدیریتی (مانند مدیریت کیفیت) یا خرید تجهیزات با قیمت مناسب (مانند متر لیزر، نرم افزارهای پیشرفته تولید) یا خرید ماشین‌آلات اتوماسیون با سرمایه‌گذاری‌های متوسط به بالا می‌باشد.

تهیه میز‌های مونتاژ یراق نیز جهت کاهش خطا و افزایش کیفیت و سرعت تولید نیز راهی دیگر جهت افزایش ظرفیت تولید یا بهبود کیفیت می باشد. این سیستم‌ها امکان کاهش خطا و افزایش کیفیت و سرعت تولید را برای یک کارگاه ایجاد می‌کنند. نکته اول کاهش خطا باعث جلوگیری از اتلاف زمانی حاصل از اصلاح شده و در عین حال زمان مونتاژ یراق را افزایش می‌دهد. بنابراین نقش میز‌های مونتاژ بهره‌وری دوگانه می‌باشد. سرعت مونتاژ در این میز‌ها گاه 3 تا 5 برابر حالت عادی (بسته به مهارت نیروی انسانی) می‌باشد و میانگین زمان نصب یراق بین 2 الی 3 دقیقه برای یراق دوجهت می‌باشد.

تولید کنندگان همچنین می توانند با تهیه دستگاه پیچ‌زن اتوماتیک باعث افزایش سرعت پیچ‌زنی در فرآیند تولید شوند و نیز راندمان تولید را تا چهار برابر حالت عادی افزایش دهد. انواع دو موتورۀ این دستگاه‌ها قابلیت پیچ‌زنی دو پروفیل یا دوپیچ بر روی یک پروفیل در یک حرکت را دارا هستند که راندمان بسیار بالایی دارند. گاهی سرعت پیچ‌زنی در این دستگاه‌ها به 2 ثانیه به ازای هر پیچ می‌رسد که می‌تواند سرعت تولید و بهره‌وری را به اندازه چشمگیری افزایش دهد.



:: برچسب‌ها: پنجره UPVc ,

به وب سایت من خوش امدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)





سلام شارژ | خرید شارژ

RSS

Powered By
loxblog.Com